Kom in contact

Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u meer informatie? Of heeft u verdere vragen over hoe wij u kunnen helpen met het testen van uw systemen kom dan in contact en gebruik de onderstaande gegevens. 

U kunt ons bereiken via

EMAIL

contact@gripopsecurity.nl

Kom in contact

Samen toetsen we uw systemen

Bob van der Staak is een enthousiaste ethical hacker welke al jaren ervaring heeft op het gebied van pentesten en het beantwoorden van security vraagstukken. Hij zal zeker zijn best doen om uw systemen te controleren op zwakheden en dit op een duidelijke manier met u te rapporteren. Zo heeft hij heeft verschillende reeksen applicaties getest van hardware camara’s tot toegang systemen van SAP systemen tot Infra structuren. Ook is het zoeken naar openbare informatie een kracht en web applicatie pentesten een veel voorkomende werkzaamheid.

 

 

Ik sta graag voor u klaar om uw systemen te testen en met degelijk advies weerbaarder te maken tegen kwaadwillende. Daarbij zullen we focus leggen op degelijke rapportage waarbij verduidelijken waar het probleem zich voordoet en indien mogelijk hoe dit probleem kan worden opgelost.

Zo krijgt u weer grip op uw security.